Keresés
Close this search box.

Sha’Carri Richardson, Beats by Dre és egy perc az új Kanye West lemezről

Zajlanak a hivatalos listening-partyk, a haverok már kikiáltották az év lemezének, és West hivatalos Instagramja is újra aktívnak tűnik – szóval – talán – tényleg jön az új lemez.

Itt az első, egy perces részlet az újabban csak maszkban mutatkozó Kanye West – elvileg még a héten megjelenő – új lemezéről, ami – elvileg – a DONDA címet kapta, West 2007-ben elhunyt édesanyja után.

Mivel Kanyenál az ilyesmi sosem biztos, noha mennek a hivatalos listening-partyk, a haverok már kikiáltották az év lemezének, és West hivatalos Instagramja is újra aktívnak tűnik, de mi kivárjuk a végét, hátha ezúttal sem lesz belőle semmi.

Addig is, itt egy Beats by Dre reklám az olimpiáról füves „doppingolásért” eltiltott Sha’Carri Richardson-nal, amiben a “No Child Left Behind” című számból hallhattok egy részletet. Annyira nem izgi, de amiért egy kicsit mégis: produced by Gesaffelstein.

A „DONDA” július 23-án érkezik az internetre – Kanye-n kívül lesz rajta Pusha-T, Travis Scott, Post Malone, Westside Gunn, Playboi Carti, Baby Keem, Tyler the Creator, gyerekkórus, és – elvileg – káromkodás is.

You already voted!