Keresés
Close this search box.

AKC Misi „Bomba” feat. Manuel

Pénteken érkezik AKC Misi új, 14 számos Vivien című lemeze.

Pénteken érkezik AKC Misi új, 14 számos Vivien című lemeze, a Misi album 5 remixelt dalával, nyolc teljesen új számmal, és kilenc új közreműködővel deluxe albummá tuningolva.

A lemezt videóklip előzi, ami ma robbant a Youtube-on, mi pedig rendes vidéki szavazóként nyomjuk is az OSZTVA! gombot.

A klipben egy csinos autószerelő szabotálja hősünk verdáját – feltehetőleg szerelemféltésből, bár a szövegből ezúttal sem értettünk mindent. Persze a mumble rap akkor jó, ha kérdéseket támaszt – szóval rá is kérdeztünk Misinél, hogy mit illik leírni a produkcióról, és az alábbiakat tudtuk meg:
A videót extra rövid, három nap alatt forgatták le a Marriott hotelben, és Misi egy kedves barátjának műhelyében.
A rendező Büki Balázs volt, és a projektet pedig a budapesti Footshop támogatta (Misi, és szívének hölgye a hotelezés előtt ott vásárolnak be kicsi Drake-ként, kismillió szatyornyi cipőt, meg minden jót).


A szám producere Shybalenci, és vendégszerepel benne Manuel, aki vokáljával ezúttal is kellemesen lágyítja a hangulatot, nagyon passzol oda. Őt is nagyon bírjuk, mert kedves srác, és tetszik a hangja – szóval a Bomba tényleg jó cucc, hallgassátok Ti is, aztán pénteken jön Vivien – aminek boritóját a tehetséges Szabó R. János fényképezte.

akc misi vivien a AKC Misi "Bomba" feat. Manuel
akc misi vivien b AKC Misi "Bomba" feat. Manuel
You already voted!