Keresés
Close this search box.

Közel az adidas NMD_S1 megjelenése

Az adidas kimaxolta R1-et, de mivel abszolut sikersztoriról van szó, csupán idő kérdése volt, hogy új designt kapjunk – ami hosszú ideje az egyik legizgalmasabb háromcsíkos cipő lett.

Az egyetlen cipő, amire idén eddig felkaptuk a fejünket, az adidas furcsa, brutalista új NMD-je, az _S1, avagy „EDITION 1”.

Az eredeti NMD R1 megjelenése óta több, mint hat év telt el: Nic Galway zseniálisan egyszerű, kifejezetten nagyvárosi használatra szánt, BOOST talpú, szuperkönnyű NOMAD-jét (rövidítve: NMD) az old school Boston Super, a Rising Star, és az ikonikus adidas Micropacer elemei ihlették – de a szokatlan, kék-piros téglalapos „legós” sneaker végül mindegyiknél népszerűbb lett.


Az NMD alig néhány éves létezése alatt megjárta a hype legnagyobb csúcsait (a Pitch Black’ F&F változata például sokáig $5,000 dollár körüli áron mozgott a másodlagos piacon), majd nagyjából 2018 környékén, számtalan raffle, campelés és limitált megjelenés után, beállt a normális, bárki számára elérhető GR cipők sorába – azaz már az outletben is tudtok Pharrell NMD-t vásárolni.

W2ADS49232 2 enlarged Közel az adidas NMD_S1 megjelenése


Az adidas kimaxolta R1-et, de mivel abszolut sikersztoriról van szó, csupán idő kérdése volt, hogy új designt kapjunk – ami hosszú ideje az egyik legizgalmasabb háromcsíkos cipő lett.


Arról sajnos nincs infónk, hogy Galway-nek benne van e keze tervezésben, de az NMD_S1 még a híres elődnél is érdekesebb sziluettel bír: a BOOST-tal teletömött, magasítottnak ható, (de nem az) csónakszerűen felépített talp az adidas x Wang-okról ismert levél-logós járófelületet kapta, ezzel kissé túracipő-külsöt kölcsönözve az S1-nek, a felsőrész pedig egyértelműen a YEEZY legradikálisabb új modelljét, a 450-et idézi zokniszerű egyszerűségével, és a reflektív, kék-piros véggel záródó hurkafűzővel. Az új NMD legfeltűnőbb része persze ezúttal is az rája uszony-formájú oldalpanel, ami egyben stabilizátorként is működik – ez a cipő oldalán a kék színű zselével töltött, félig áttetsző gumiszárny.


Az NMD_S1-ben tehát minden megvan ahhoz, hogy megismételje az első modell sikerét, mi pedig alig várjuk, hogy végre lábon is tesztelhessük.

W2ADS49232 4 enlarged Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
W2ADS49232 3 enlarged Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
W2ADS49232 5 enlarged Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
W2ADS49232 1 enlarged Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
NMDS1 Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
NMD S1 4 Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
NMD S1 3 Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
NMD S1 2 Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
NMD S1 1 Közel az adidas NMD_S1 megjelenése
You already voted!