Keresés
Close this search box.

Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark

A fiatal Tony Sopranot is bemutató előzményfilm harmadik éve készül az eredeti alkotó, a hét Emmy-díjjal elismert David Chase ötlete és forgatókönyve alapján, Alan Taylor rendezésében .

A televizíózás történelmének legjobb sorozata prequelt kap: október elsején érkezik a mozikba a „Newark számos szentje„, avagy The Many Saints of Newark, ami a The Sopranos (nálunk Maffiózok) címmel sugárzott HBO széria előzményeit mutatja be, egészen konkrétan Tony Soprano (James Gandolfini) tinédzser éveit, akit a filmben a 2013-ban, szívrohamban elhunyt Gandolfini fia, a 22 éves Michael alakít.

rev 1 NWRK 07257r High Res JPEG Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
Paulie Walnuts (Billy Magnussen), Johnny Boy Soprano (Jon Bernthal), Junior (Corey Stoll), Silvio Dante (John Magaro), Dick Moltisanti (Ray Liotta), Dicky Moltisanti (Alessandro Nivola)

Az 1999 és 2007 között sugárzott, összesen hat évadot megért The Sopranos nem csupán rajongók millióinak kedvence, de a kritikusok, szaklapok, és szakma által is elismert szappanopera/bűnügyi dráma, amit 2013-ban minden idők legjobban megírt sorozatának választott az amerikai forgatókönyvírók céhe. A Maffiózók a magas minőségű sorozatok egyik úttöröje, ami nélkül nem létezne Breaking Bad, vagy Trónok Harca sem, és egyben a televíziózás műfajának egyik legfontosabb művészeti alkotása, ami színvonalában Scorsese és Coppola legendás gengszterfilmjeivel is felér.

A The Many Saints of Newark előzményfilm harmadik éve készül az eredeti alkotó, a hét Emmy-díjjal elismert David Chase (született: David DeCesare) ötlete és forgatókönyve alapján, Alan Taylor rendezésében.

A film igazi főszereplője nem kifejezetten a fiatal Tony Soprano lesz, hanem a sorozatbeli „unokaöccsének” Christopher Moltisanti-nak az apja, Dicky Moltisanti (Alessandro Nivola) (Moltisanti olaszul = sok szent, angolul Many Saints, ugye).

A legendás család fiatalabb változatát pedig olyan színészek alakítják, mint Michael Gandolfini (Tony Soprano), Vera Farmiga (Livia „Bárcsak elszólítana már az Úr” Soprano), Jon Bernthal (Johnny Boy Soprano, Tony apja), Corey Stoll (Junior Soprano), John Magaro (Silvio Dante), Billy Magnussen (Paulie Walnuts), Ray Liotta (“Hollywood” Dick Moltisanti, Christopher nagyapja), Alexandra Intrator (a tinédzser Janice Soprano) Samson Moeakiola (Pussy).

livia 1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
sopranos 2 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
sopranos 1 1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
janice1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
junior 1 1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
BILLY MAGNUSSEN paulie2 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
pussy 2 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
sil 1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
jackie1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
beansie1 Itt a Maffiózók-előzményfilm trailere, októberben jön a The Many Saints of Newark
You already voted!