Keresés
Close this search box.

Félti Ön a gyermekét az új Drake lemeztől?

Összenő, ami összetartozik: Damien Hirst tervezte Champagne Papi új lemezének borítóját.

Ha minden igaz, pénteken jön az új Drake lemez, amit Pezsgős Papi személyesen erősített meg az Instagramján hétfő reggel.

Drake a Certified Lover Boy megjelenési dátuma mellett a borítót is leleplezte, amit elvileg maga Damien Hirst, az Egyesült Királyság leggazdagabb élő művész-vállalkozója készített. Az alkotás fehér alapon 12, különböző (bőr)színű terhes nő emojit ábrázol, visszafogottan utalva Hirst színes-pöttyös korszakára, és bátran a lemez címéből sejlő kalandokra.

Drake Certified Lover Boy Félti Ön a gyermekét az új Drake lemeztől?
A „Certified Lover Boy” borítója

damien hirst Félti Ön a gyermekét az új Drake lemeztől?
Damien Hirst

Az Okleveles SzeretőFiú, akinek a zenéit mindig is bírtuk, de sosem volt a legélesebb kés a fiókban, mindig is feltűnően vonzódott a giccshez, illetve az ízléstelen dolgokhoz (Stone Island bármi) – Damien Hirst pedig az új Warhol, a futószalagon gyártott kamuművészet nagymestere, azaz cseppet sem meglepő az egymásra találásuk – a borító viszont annál inkább, mert rettenetes.

Lil Nas X, aki előszeretettel tréfálkozik (ez azt jelenti, hogy trollkodik), bárkin a popszakmán belül, már le is gyártotta a saját változatát, a szintén hamarosan érkező, Montero című lemezéhez.

You already voted!