Keresés
Close this search box.

adidas Yeezy Boost 700 V2 “Cream” – szombaton

Ami egyébként gyakorlatilag tökugyanaz, mint a 2018-as 700 V2 „Static”, csupán a szürke bőr- és kamubőr paneleket cserélte le rajta az adidas világos krém-árnyalatokra.

Heti YEEZY-emlékeztető, nehogy elfelejtsetek fogyasztani: szombaton érkezik a következő, a sokak által várt 700v2 „Cream”. Ami egyébként gyakorlatilag tökugyanaz, mint a 2018-as 700 V2 „Static”, csupán a szürke bőr- és kamubőr paneleket cserélte le rajta az adidas világos krém-árnyalatokra.
Persze hülyeség is lett volna jobban megszerelni azt, ami működik, hiszen a „Static” azóta is a YEEZY rajongók egyik legnagyobb kedvence, szóval az már biztos, hogy ez a cipő sem marad a polcokon. Legfeljebb az a kérdés, hogy gyorsabban elkapkodják majd, mint a hétvégén megjelent 450-et, (kevesebb, mint 60 másodperc alatt nullázták le az online rohamozók a készleteket mindenhol) vagy nem dönti meg annak rekordját?

adidas YEEZY Boost 700 v2 „Cream”

Március 13, szombat

kb 72.000 Ft / $240 RP (Ez az ajánlott fogyasztói ár, de Európában valószínűleg ennél drágább lesz, mint mindig).

Itt:

Footshop (raffle) | @footshop @footshop_budapest

A vásárláshoz ezúttal sem lesz elég a bankkártyátok, szerencse is kell hozzá, azaz sorsolásra lehet feliratkozni a YEEZY-t forgalmazó webshopoknál – amiknek a listáját keressétek majd az Instagramunkon, vagy a hét folyamán ebben a cikkben, mert frissíteni fogjuk.

adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream top view
adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream outsole
You already voted!