Keresés
Close this search box.

adidas Forum ’84 High “Orbit Grey” – szombaton

Az adidas bevetette a cipőt, amiben Michael Jordan már azelőtt kosarazott, mielőtt megszületett volna az első Air Jordan 1 – újra előkerült, és számtalan változatban hódít a Forum ’84.

Egyelőre megállíthatatlanul dübörög az 1987 előtt tervezett sportcipők reneszánsza, a Nike futószalagon dobálja a heti 2-3 Dunkot és Jordan egyest, a fogyasztók pedig viszik, mintha nem lenne holnap. A mostanában kibukott botrányok sem igazán tudták megakasztani a nagy kaszálást, a Nike kőkeményen manipulálja a resell piacot: amint egy kicsit ráunnak a srácok a Jordan 1-re, előkerül egy Trophy Room, esetleg Fragment, ha pedig a Dunk nem fogy eléggé, Travis Scottot riasztják.

Persze a többiek sem szeretnének kimaradni a nagy retró-bizniszből, a New Balance hatékonyan szedegeti a morzsákat az 550-el, és a Reebok is magabiztosan tolja a Club C-k és CL-ek seregét jobbnál jobb kollabokkal erősítve.
Kissé késve ugyan, de a Nike német nemezise is megérkezett a buliba: az adidas a tavalyi szülinapos Superstar fiaskó után bevetette a cipőt, amiben Michael Jordan már azelőtt kosarazott, mielőtt megszületett volna az első Air Jordan 1 – újra előkerült, és számtalan változatban hódít a Forum ’84.

Egyértelműnek tűnik, hogy az adidas a Jordanek és Dunkok uralta piacból szeretné a lehető legnagyobb szeletet, szóval minden csatornán és influencerrel nyomják a Forumokat: volt már Beyoncé kollab, Eric Emanuel, Bodega, SNS, Beastin, Sivasdescalzo, Sneaker Politics, Heitor de Silva, Girls Are Awesome, a héten jön a Bad Bunny, és Jerry Lorenzo már melózik a Fear of God verzión is. Mit gondoltok, sikerül nekik megfogni a Dunkért és Jordanért megvadult fiatalokat?

adidas Forum ’84 High

Március 20, szombat.
Szín: Grey One/Orbit Grey/Footwear White
Ár: €130 / kb 48.000 Forint
Termékkód: FY4576

Itt: 43einhalb, Asphaltgold, Beastin, Sivasdescalzo

adidas Forum '84 High
adidas Forum '84 High
adidas Forum '84 High
adidas Forum '84 High
adidas Forum '84 High
You already voted!